top of page

VIILENNYSTÄ MATKAKUUMEESEEN

Lähdin pidennetyksi viikonlopuksi pohjoiseen moikkaamaan vanhempiani ennen matkaa ja nauttimaan hetkeksi oikeasta talvesta. Vietimme viikonlopun Kelosyötteellä mökkeillen ja hiihdellen. . Seuraan liittyi myös Raili-täti, Maarit-serkku ja poikansa Leo.

Pohjoisessa oli enemmän lunta kuin muistin olevan mahdollista! Pienemmät tiet olivat kutistuneet käytäväksi, joita reunusti puolitoistametriset lumimuurit ja tunturin puut olivat muuttuneet vaaleiksi möröiksi. Lumen paljous tiesi hyvää valokuvaushommiin ja kuvaillessa sainkin hyvin aikaa kulumaan. Kuvasaalista postauksen lopussa.

Kuvaamisen lisäksi pääsin vihdoin hiihtämään tälle talvelle. Kilometrejä taittui ensimmäisenä päivänä seitsemän (lämmittelyä!) ja toisena 19. Hiihtoreissu oli oiva tilaisuus testata uutta GoPro-kameraa, jonka kanssa on tarkoitus sukellella muutaman viikon päästä Tyynenmeren koralliriutoilla. Sain testipätkistä koottua videon GoPron videoeditorilla alle tunnissa. Todella kätevä pieni ohjelma!

Hiihtoseurue. GoPron kuvat on hämärässä melko rakeisia..

Syötteen reissun jälkeen olin muutaman tunnin kotona Jäälissä. Kun äiti lähti viemään minua asemalle Tampereen junaan, totesin, että taitaa tällä pihalla olla vähän vähemmän lunta, kun seuraavan kerran tulen kyläilemään. Samalla tajusin, kuinka lähellä lähtö jo onkaan...

bottom of page